søndag 8. januar 2012

IKT og vurdering

Som student på studie IKT og vurdering, har jeg nå startet denne bloggen. Å blogge er en ny erfaring for meg, noe jeg kjenner gir en følelse av skrekkblandet fryd. Jeg synes det alltid er interessant å utvikle meg å lære ny ting, samtidig som jeg kjenner en uro og skepsis for det ukjente.
Når det gjelder IKT og bruk av dette i undervisning, ser jeg helt klart et behov for å lære mer for å henge med i utviklingen. Utvikling på dette område for meg, vil si å forstå bruken av sosiale medier generelt, og hvordan jeg kan tilpasse dette i min undervisning spesielt.
Vi opplever nesten daglig diskusjoner blant kollegaer, hvor bruk at IKT i undervisningen er et tema.
Det er stor uenighet blant kollegaer hvordan IKT skal benyttes i undervisningen av lærere og elever.
Med dette studie håper jeg å kunne få større kunnskap om bruk at IKT i undervisningen, slik at jeg i større grad kan tilpasse dette til mine elever.

7 kommentarer:

 1. Hei, Geir
  Gratulerer med ny status - som blogger!
  Dette blir et spennende år (på mer enn en måte....):) Jeg er sikker på at vi kommer til å få flere nye verktøy i sekken som vi kan velge fra og bruke i hverdagen.
  Lykke til, Geir!
  Vi blogges plutselig igjen :D

  SvarSlett
 2. Dette var en flott blogg Geir. Det blir morsomt og fortsette å blogge, kanskje vi blir hekta slik ungdommen er hehehe. Jeg har lest litt av litteraturen og det er mange nye fagbegreper å lære seg innen IKT, men alltid gøy med ny kunnskap :)så vi får stå på slik at vi ligger et hestehode foran ungdommen

  SvarSlett
 3. Så er vi i gang med blogging. Spennende, utfordrende og inspirerende! Du har pekt på viktige momenter i bloggen din; gleder meg til fortsettelsen.

  SvarSlett
 4. Hei, bloggen din er jo bra , du har fått lagt inn litt info og det ser jo ryddig og greit ut. Jeg er også på twitter, facebook og på google så det er veldig greit å kommunisere med meg.

  SvarSlett
 5. Fin blogg, og eg håper blogginga òg kan bidra til auka innsikt og kunnskap om bruk av IKT i undervisinga.

  SvarSlett
 6. Kjenner meg godt igjen i den virkeligheten du beskriver. Fin side du har laget, også.

  SvarSlett